KOESTER WAT MOOI IS AAN JE INNERLIJKE ZELF

JOUW LEVENSVERHAAL VORMT HET UITGANGSPUNT OMDAT DIT DE KLEUR VAN JE PERSOONLIJKHEID NAAR VOREN HAALT.


Er zit iets in de weg wat jou belemmert om je gelukkig te voelen. Je raakt snel geïrriteerd, verdrietig, angstig of boos. Je krijgt er geen grip op om te veranderen, hoezeer je ook je best doet. Misschien zit je vast aan een bepaalde manier van denken, voelen en doen. Gepieker daarover ondermijnt je stemming en je zelfvertrouwen.

Bureau Werkelijk biedt psychosociale therapie aan de hand van een biografische werkwijze, waarbij je stap voor stap leert hoe jij jouw eigenschappen en mogelijkheden anders kunt interpreteren en benutten. Zo win je je zelfvertrouwen terug.Leer van je positieve emoties

Wat heb je meegemaakt? Welke invloed heeft dat op je huidige doen en laten? Bureau Werkelijk luistert eerst naar jouw verhaal. Deze psychologische hulp doen we in een open en veilige sfeer. Zo leer jij je op een positieve manier weer te verbinden met je emoties. Belemmerende gevoelens en negatieve gedachten durf je dan los te laten en in een ander perspectief te plaatsen. Zo krijg je grip op je eigen ontwikkeling en zelfvertrouwen, doordat je positieve keuzes voor jezelf leert maken.


Op welke vragen krijg je een antwoord?

Wat heb ik nodig om mijn zelfvertrouwen te ontwikkelen?

Wat moet ik daarvoor leren loslaten, wat kan ik behouden?

Hoe bewaak ik mijn grenzen?

Hoe benut ik mijn talenten en kwaliteiten?


GA NAAR COUNSELING >