Mobirise Web Page Builder

MAAK WERK VAN JE LOOPBAAN

Loopbaancoaching in Friesland

Heb je het gevoel dat jouw talenten niet volledig tot zijn recht komen in je huidige baan? Krijg je steeds kritiek in plaats van waardering? Staat je angst in de weg om zakelijke beslissingen te nemen?

Kortom: heb je genoeg van de negatieve spiraal? Woon je in één van de noordelijke provincies en zoek je loopbaancoching in Friesland? Dan is loopbaancoaching bij Bureau Werkelijk iets voor jou.

Krijg weer grip op je loopbaan en laat het plezier en de balans tussen je leven en je werk weer opbloeien.


Wat is loopbaancoaching?

Iedereen heeft een eigen verhaal. Ook jij hebt je eigen emoties, drijfveren en talenten. Tijdens loopbaancoaching leggen we de focus op het ontwikkelen van jouw levensloop. Hierdoor krijg je een diepgaand inzicht in je karaktereigenschappen, talenten, waarden en drijfveren. Je leert jezelf hierdoor heel goed kennen. Met deze zelfkennis leer je hoe je bewust je energie kunt verdelen en de juiste keuzes kunt maken voor de toekomst.


Deze resultaten kun je verwachten

Je krijgt meer inzicht in je loopbaankeuze, waardoor je beter tot je recht komt. Je leert hoe je je weerstand kunt ombuigen naar durven doen. Je kunt je energiebalans beheersen en de juiste keuzes maken in je (zakelijke)leven. In het laatste gedeelte van loopbaancoaching gaan we in op de strategie en een plan van aanpak om weer grip te krijgen op je loopbaan en je balans tussen werk en privé.


Wie is Bureau Werkelijk?

Mijn naam is Janneke Orth en ik ben psychosociaal hulpverlener met jarenlange ervaring op het gebied van psychosociale hulp en loopbaancoaching. Je kunt bij mij terecht voor diverse hulpvragen op het gebied van leven, werk en relaties. De focus van ieder traject ligt op jouw talenten en het doorontwikkelen hiervan. Een heldere communicatie, een vertrouwde sfeer en privacy zijn belangrijke kenmerken van mijn praktijk. Bureau Werkelijk is de naam van mijn praktijk die zich aan de Zuidergrachtswal in Leeuwarden bevindt.


Maak een afspraak voor loopbaancoaching in Friesland

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van loopbaancoaching? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. 

RELATIETHERAPIE IN LEEUWARDEN

Je leert weer ruimte te maken voor jouw partner. Versterk jouw communicatieve vaardigheden op je werk en leer om te gaan met jouw sociale angsten.


Relatietherapie in Leeuwarden 

Ben je op zoek naar relatietherapie in Leeuwarden? Lees dan verder en ontdek wat Janneke Orth van Bureau Werkelijk voor je kan betekenen. Relaties spelen een belangrijke rol bij het ervaren van gelukkig zijn. Het geeft je voldoening om gewaardeerd te worden en ook om deze waardering weer aan de ander te geven. Maar soms gaat dat niet vanzelf en ervaar je een bepaalde pijn als het gaat om relaties met andere mensen.  

 

Relatieproblemen met je partner  

Soms kan het vertrouwen tijdens een relatie verdwenen zijn en plaats hebben gemaakt voor negatieve gevoelens en onbegrip. Ervaar je een gevoel van boosheid, teleurstelling of afhankelijkheid? Dan kan een partnergesprek ervoor zorgen dat het vertrouwen weer wordt hersteld en dat je opnieuw kunt leren hechten aan elkaar. Tijdens de gesprekken worden oude patronen ontrafeld, waardoor er weer ruimte is voor begrip en intimiteit.  

 

Relatieproblemen met anderen 

Een relatieprobleem kan heel breed worden geïnterpreteerd. Denk hierbij aan de relatie met je partner, maar ook met je familie, vrienden of collega’s. In het geval van persoonlijke of werkgerelateerde conflicten kun je zowel individueel en samen terecht. De focus ligt op het ontrafelen van de oorzaak van een probleem. Hierbij leggen we de accenten op luisteren, vragen stellen en communicatieve vaardigheden.   

 

Sociale angst 

Maak je voor je gevoel moeilijk contact met mensen of ben je bang voor negatieve kritiek van anderen? Sociale angst kan heel stressvol zijn. Je voelt je bij voorbaat minderwaardig en je durft niet voor jezelf op te komen. Je vermijdt sociale gelegenheden en trekt je het liefste terug. Herken je dit? Dan is een individueel traject geschikt voor jou. Tijdens de sessies leer je je sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en zelfwaardering te herstellen. Je leert je gevoelens te bewaken en je krijgt weer grip op belemmerende patronen.   

 

Afspraak maken?   

Als het gaat om relatieproblemen of sociale angst; je kunt bij Janneke Orth terecht voor relatietherapie. Op basis van haar jarenlange ervaring en deskundigheid helpt ze jou verder om weer in harmonie met je partner, familie of vrienden te leven. Gun jezelf deze belangrijk stap naar verandering en maak vandaag nog een afspraak!  

OP ZOEK NAAR ZELFVERTROUWEN EN POSITIEVE GEVOELENS?

PSYCHOSOCIALE THERAPIE BIJ BUREAU WERKELIJK GEEFT JE NIEUW PERSPECTIEF.


ZIT JE NIET LEKKER IN JE VEL?

Het doel van psychosociale therapie is om je weer energiek en vitaal te voelen. Dat je weer met vertrouwen naar je leven, je werk en je relaties uitkijkt. Gelukkig zijn kun je leren. Deze stelling komt uit de positieve psychologie. Hierbij ligt de focus op wat wel lukt en wat binnen je bereik ligt om te veranderen en veel minder op het proces van genezing, waar de traditionele psychologie van uitgaat. Denken, voelen en handelen in mogelijkheden staat hierbij voorop! De positieve psychologie is gericht op het inzicht naar het mooie van jezelf en wat je in balans leert te benutten.  

 

Wanneer heb je psychische hulp nodig? 

Als je terugkerende stress, machteloosheid of sociale angst ervaart. Of wanneer je snel vermoeid bent, geïrriteerd, boos of je zonder aanwijsbare reden verdrietig voelt. Herken jij deze signalen? Dan wordt tijd om er met professional naar te kijken. Iemand die je uit die emotionele cirkel kan halen. Door je anders te laten ervaren hiermee mee om te kunnen gaan. Bureau Werkelijk helpt je bij het vinden van nieuwe mogelijkheden die bij jouw horen, waar jij wel of weer gelukkig bij voelt. Je zelfbeeld en je zelfvertrouwen krijgen een positieve boost doordat je werkt aan je innerlijke zelf. Blijven piekeren helpt niet, want dan draai je maar in kringetjes rond, jouw hulpvraag onder loep nemen helpt weer naar nieuw perspectief. Dat gebeurt er bij Bureau Werkelijk in psychosociale therapie. 


Ontwikkel jezelf

Bureau Werkelijk heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van psychosociale hulp, met name in de biografische methodiek en de positieve psychologie. Bureau Werkelijk heeft de positieve psychologie als een van de eerste bureaus opgepakt, en is er door opleiding onder andere bij KU Leuven, ook deskundig in.  


Heel concreet gaat het om je weer te leren verbinden met je werkelijke gevoelens en om durven doen. Zo creëer je een mindset die zorgt voor positieve gevoelens, gedrag en ervaringen. Bureau Werkelijk kijkt heel aandachtig naar wie jij bent en wat je nodig hebt om je zelfregie te ontwikkelen. We zijn allen mensen met een eigen achtergrond en dat vraagt om een specifieke persoonlijke benadering. Bij relaties maken we ook gebruik van systemische grensopstellingen, of van focustechnieken voor innerlijke veranderingen. Het gaat altijd eerst om inzicht. Waarom ik me hierbij zo, waarom doe ik zoals ik doe? De hulpvraag die je nu hebt, heeft altijd een relatie met eerder opgedane ervaringen. Je ontdekt dus waar jouw negatieve gedachten vandaan komen en hoe je ze in de toekomst kunt omzetten in positieve gevoelens. 


Afspraak maken, gewoon doen

Herken jij jezelf in bovenstaande? Durf je nog niet zo goed de stap te nemen? Bij Bureau Werkelijk kun jij gewoon je verhaal doen. We bekijken wat je dwarszit en proberen er een traject op af te stemmen wat het beste bij jou situatie aansluit. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Als je doorgaat kun je bij de meeste ziektekostenverzekeraars terecht voor tegemoetkoming van kosten, indien je aanvullend bent verzekerd.    


Wacht niet langer, je kunt echt iets aan je situatie veranderen. Neem gerust contact op voor een eerste kennismaking.  


Je kunt je hier aanmelden of meer informatie vragen. Via je eigen mailprogramma kan dat natuurlijk ook.
En bellen is ook prima, natuurlijk. Hoe dan ook, ik reageer zo snel mogelijk.