WORD EFFECTIEVER IN JE LEVEN, WERK EN RELATIES

Training in persoonlijke effectiviteit die je verder brengt.

TRAINING IN PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT IS

WERKEN AAN JE PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE ONTWIKKELING.


Eigenwaarde is een begrip dat samenhangt met durven doen. Dat is niet een vanzelfsprekendheid. Tijdens je leven kreeg je van huis uit goedbedoelde normen en waarden mee en ook ge- en verboden. Daar leerde je als kind vanzelfsprekend mee om te gaan en op te anticiperen, want je gelukkig en geborgen voelen is nu eenmaal een drijfveer. Dit aangeleerde gedrag is nu een ingesleten patroon geworden dat niet meer aansluit bij je huidige leven. Denk bijvoorbeeld aan: 'Ik moet hard werken om waardering te krijgen'. Ook gedachtes als 'ik heb geen overwicht' werken dan als een belemmering.


Als dit oude gedrag je in de weg zit, mis je de kans om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Terwijl je innerlijk de mogelijkheden daarvoor wel hebt. 

Wanneer jij je vaker dan je lief is onbegrepen, verontwaardigd of angstig voelt in bepaalde situaties is deze training in persoonlijke effectiviteit voor jou helemaal van toepassing.


Doel van de training

We buigen belemmeringen om naar positieve emoties en effectief gedrag. Stel jezelf eens de vraag: Waar word ik wel gelukkig van en welke keuzes heb ik dan te maken? Diep van binnen weet je dat vast wel. De daarop volgende vraag is: Waarom doe ik dat dan niet? Wellicht omdat veranderen spannend is? Humor, zelfreflectie en bewustwording van je doen en laten staan centraal tijdens deze training. Ik, als trainer, creëer een sfeer waarin jij je veilig voelt om te oefenen met nieuw gedrag. Verder blijf je vooral jezelf, want we halen het beste in elkaar naar boven.


De positieve psychologie is de leidraad in de training. Hierbij ligt de nadruk op positief waarderen. Geluk is niet het gevolg is van toevalligheden, maar van het herkennen en gebruiken van de mogelijkheden die je van nature al in huis hebt. 


De nadruk van de training ligt op:

- Je leert je kwaliteiten kennen.

- Je leert stress en weerstand om te buigen naar uitdagingen.

- Je ontdekt jouw communicatiestijl.

- Je leert keuzes maken, die bij jouw persoonlijkheid passen.

- Je kunt evenwichtig omgaan met meningsverschillen. 

- Je leert hoe je jij het beste overkomt op anderen.


Resultaat van de training

Weten wie je bent, wat je kunt en hoe je daar richting aan wilt geven. Zo heb je bewust de regie over jezelf. Je gaat ervaren dat positieve emoties ervoor zorgen dat je nieuwe mogelijkheden van jezelf leert kennen. Je kunt dit vasthouden en negatief gedrag en gevoelens loslaten, zodat je met lef de goede keuzes maakt die je verder helpen in jouw leven, werk en relaties.

Je ontvangt een certificaat van deelname.


Intake

Vooraf is er een intake, waarin jij je leerdoel formuleert. Na aanmelding ontvang je een intakeformulier.


Trainingsdata / kosten

Neem contact op voor de in te plannen data.

Tijd: van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Kosten: € 550,00 per persoon inclusief btw. Het volledige bedrag kan in termijnen worden voldaan, indien dit beter past. 

Locatie: Zuidergrachtswal 2, 8933 AD Leeuwarden.


Op 3 minuten lopen van parkeergarage De Klanderij en op 10 minuten lopen van het station Leeuwarden.MELD JE HIER AAN OF INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

CURSISTEN OVER DE TRAINING:


Janneke zorgde ervoor dat ik iedereen kon vertrouwen en ook respecteren. Ik durfde daardoor goed mezelf te zijn en met mijn leerpunten te oefenen.


Op de training Persoonlijke Effectiviteit bij de FNV heb ik Janneke ervaren als een zeer krachtige, betrokken, overtuigende vrouw, die elke bijeenkomst weer met evenveel inzet kan leiden. Ik ben heel blij dat ik deze training gedaan heb, het heeft mij meer inzicht in mijzelf gegeven, alsmede handvatten om te kijken hoe ik mijn leven vorm wil en kan geven.


Er werd goed naar mij geluisterd, ik heb daardoor het zelfvertrouwen gekregen dat mijn mening ertoe doet.


De organisatie zal merken dat ik me zal blijven ontwikkelen. Janneke is positief, betrokken en deskundig, waardoor er een veilige sfeer was in de groep.


Ik kan in verschillende situaties veel beter voor mezelf op te komen.


Ik zie nu in dat opkomen voor mezelf niet ten nadele is van een ander. Het gaat erom hoe ik mezelf en de ander durf te waarderen.


Het was een training waar ik wat aan heb gehad voor mijn verdere ontwikkeling, zowel in mijn werk als privé.


Bekend raken met zelfreflectie sprak me zo aan omdat ik hier eerder niet bewust bij stil stond. Het helpt me in de communicatie met anderen en om mijn doelen te bereiken.


Ik ben me veel bewuster geworden van mijn omgeving en hoe ik daarop een positieve invloed kan uitoefenen.


De lesstof werd helder overgebracht. Samen oefenen was een fijne ervaring, ik kreeg positieve feedback en durfde daardoor ook kwetsbaar te zijn.


TRAININGEN, LEZING OF LES


Bureau Werkelijk geeft trainingen, cursussen en lezingen voor groepen. Op locatie of bij Bureau Werkelijk zelf.

Informeer naar de mogelijkheden.


Thema's:
• Persoonlijke Effectiviteit
• Werken met je Ik-grens  
• Verandermanagement in organisaties
• en onderwerpen in overleg

Je kunt je hier aanmelden of meer informatie vragen. Via je eigen mailprogramma kan dat natuurlijk ook.
En bellen is ook prima, natuurlijk. Hoe dan ook, ik reageer zo snel mogelijk.