https://mobirise.com/

MAAK
WERK 
VAN JE
LOOPBAAN

Loopbaancoaching in Friesland

Heb je het gevoel dat jouw talenten niet volledig tot zijn recht komen in je huidige baan? Krijg je steeds kritiek in plaats van waardering? Staat je angst in de weg om zakelijke beslissingen te nemen?

Kortom: heb je genoeg van de negatieve spiraal? Woon je in één van de noordelijke provincies en zoek je loopbaancoching in Friesland? Dan is loopbaancoaching bij Bureau Werkelijk iets voor jou.

Krijg weer grip op je loopbaan en laat het plezier en de balans tussen je leven en je werk weer opbloeien.


Wat is loopbaancoaching?

Iedereen heeft een eigen verhaal. Ook jij hebt je eigen emoties, drijfveren en talenten. Tijdens loopbaancoaching leggen we de focus op het ontwikkelen van jouw levensloop. Hierdoor krijg je een diepgaand inzicht in je karaktereigenschappen, talenten, waarden en drijfveren. Je leert jezelf hierdoor heel goed kennen. Met deze zelfkennis leer je hoe je bewust je energie kunt verdelen en de juiste keuzes kunt maken voor de toekomst.


Deze resultaten kun je verwachten

Je krijgt meer inzicht in je loopbaankeuze, waardoor je beter tot je recht komt. Je leert hoe je je weerstand kunt ombuigen naar durven doen. Je kunt je energiebalans beheersen en de juiste keuzes maken in je (zakelijke)leven. In het laatste gedeelte van loopbaancoaching gaan we in op de strategie en een plan van aanpak om weer grip te krijgen op je loopbaan en je balans tussen werk en privé.


Wie is Bureau Werkelijk?

Mijn naam is Janneke Orth en ik ben psychosociaal hulpverlener met jarenlange ervaring op het gebied van psychosociale hulp en loopbaancoaching. Je kunt bij mij terecht voor diverse hulpvragen op het gebied van leven, werk en relaties. De focus van ieder traject ligt op jouw talenten en het doorontwikkelen hiervan. Een heldere communicatie, een vertrouwde sfeer en privacy zijn belangrijke kenmerken van mijn praktijk. Bureau Werkelijk is de naam van mijn praktijk die zich aan de Zuidergrachtswal in Leeuwarden bevindt.


Maak een afspraak voor loopbaancoaching in Friesland

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van loopbaancoaching? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. 

Je kunt je hier aanmelden of meer informatie vragen. Via je eigen mailprogramma kan dat natuurlijk ook.
En bellen is ook prima, natuurlijk. Hoe dan ook, ik reageer zo snel mogelijk.