CLIËNTEN OVER BUREAU WERKELIJK

Onderstaande referenties zijn vanwege de privacy van de betrokkenen anoniem geplaatst.

PRAKTISCH OEFENEN IN STRATEGISCH COMMUNICEREN

In een korte tijd was er veel veranderd in mijn leven, zowel privé als zakelijk, zowel positief als negatief. Deze veranderingen hebben mij even doen stilstaan bij mijzelf. Ik merkte dat ik vooral bezig was met doorgaan en hard werken. Door het traject met Janneke kan ik beter plaatsen waar dit vandaan komt en heb ik meer geleerd mijn eigen gevoel te volgen. Door te oefenen met o.a. strategisch communiceren en onderhandelen heb ik meer handvatten gekregen voor het in praktijk toepassen van mijn nieuw verworven inzichten. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde heb ik veel theoretische kennis opgedaan. De afgelopen jaren merkte ik dat dit niet altijd voldoende was om goed te kunnen functioneren als leidinggevende. Het traject bij Janneke heeft me niet alleen veel nieuwe inzichten gegeven, maar was ook een welkome praktische aanvulling. 

EEN COACH DIE BETROKKEN IS

"Mijn werk kostte me meer energie dan het me opleverde. Ik kwam er maar niet achter waar dat precies aan lag. Hier ben ik samen met Janneke mee aan de slag gegaan. Centraal stond mijn levensloop tot nu toe en dat leverde samen met de verschillende opdrachten die ik heb gemaakt hele waardevolle inzichten op, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Je moet de diepte in durven gaan, maar met een coach die betrokken is, goed kan luisteren en met je meedenkt gaat dat bijna vanzelf."

EEN BETER BEELD VAN WAT IK KAN

"Het biografisch loopbaanonderzoek heeft me nieuwe inzichten in mezelf doen opleveren, zowel op het persoonlijke als op het zakelijke vlak. Ik heb een veel beter beeld gekregen van wat ik allemaal in huis heb en hoe ik dit in kan zetten. Janneke heeft me hier op een plezierige manier enorm bij geholpen. Ik zie de toekomst dan ook met veel zelfvertrouwen tegemoet.

AANDACHT EN RESPECTVOL

"Ieder mens komt wel eens op een punt in het leven waarin het moeilijk is om beslissingen te nemen of keuzes te maken. Vervolgens is de vraag “wat doe je daarmee”. Voor mij was dit een reden om in contact te treden met Janneke. Ik kan het sowieso iedereen aanraden om iets te doen met dit soort momenten als je er zelf niet uitkomt. In het traject dat ik bij Janneke volgde, stelde ze me telkens de juiste vragen waardoor ik zelf nieuwe inzichten kreeg. Ze is respectvol in haar aanpak en heeft bovendien niet alleen aandacht voor mij als mens maar ook voor de mensen in mijn leven. Janneke hartelijk dank voor deze nieuwe inzichten!"

HANDELEN NAAR NIEUWE INZICHTEN

"Mijn tijd bij Bureau Werkelijk heeft gezorgd voor meerdere inzichten die ik vaak gebruik. Soms, in gesprek met iemand, komt het ineens naar boven en kan ik ernaar naar handelen. Ik heb mezelf beter leren kennen door de manier van vragen die Janneke heeft, helder en oprecht. En niet alleen dat maar ook wat ik dan met de opgedane kennis kan doen, heeft ze me geleerd."

HET LEVERT MIJ ENERGIE OP

"Ik liep vast in mijn werk, het kostte me veel energie en ik zag niet hoe ik daar verandering in kon brengen. In het coachingstraject met Janneke heb ik inzicht gekregen in mijn talenten, mijn kwaliteiten, mijn drijfveren – en heb ik die weer als positief leren ervaren in plaats van als iets dat me in de weg zit. Best pittig en confronterend af en toe, maar het heeft me een goede basis gegeven om keuzes te maken die bij me passen en die me energie opleveren."

IK STA NU STEVIGER IN MIJN SCHOENEN EN VOEL ME BETER IN BALANS

"De beslissing om een begeleidingstraject in te gaan was een hele stap. Na een heftige gebeurtenis liep ik emotioneel vast en kon moeilijk een weg vinden hiermee om te gaan. Vanuit de verschillende rollen die je hebt, heeft Janneke me laten inzien dat ik mijn eigen leven mag leven. Dat er ruimte is voor mijn eigen verdriet en dat ik het verdriet van anderen niet hoef te dragen. Door oefeningen is mijn zelfkennis toegenomen en ook mijn zelfvertrouwen. Patronen zijn meer herkenbaar, dit maakt dat ik beter grenzen kan stellen. Zowel privé als ook professioneel heb ik hier veel baat bij. Door de oefeningen, het uitvoeren van opdrachten en de adviezen heeft Janneke me enorm geholpen. Kortom ik ben steviger in mijn schoenen komen te staan en ik voel me beter in balans."

VEEL OEFENEN MET VALLEN EN OPSTAAN

Hetgeen we in onze sessies zijn tegen gekomen werkt natuurlijk nog volop na. Veel oefenen van nieuw gedrag gaat, zoals dat hoort, met vallen en opstaan. Ik merk regelmatig dat ik stappen in de goede richting maak!

IK KAN MIJN EMOTIES BETER EEN PLEK GEVEN

Qua gevoel gaat het nu goed met me en ik kan mijn emoties steeds beter een plek geven en vooral accepteren. Dat gaat al heel goed. Ik ben van plan de komende tijd hier nog wat boeken over te lezen, maar vooral niet te veel van mezelf te vragen.  Ik wil je heel erg bedanken voor de gesprekken die we hebben gehad de afgelopen weken. Het heeft me echt verder geholpen en zal hier veel baat aan hebben voor in de toekomst. 

Je kunt je hier aanmelden of meer informatie vragen. Via je eigen mailprogramma kan dat natuurlijk ook.
En bellen is ook prima, natuurlijk. Hoe dan ook, ik reageer zo snel mogelijk.