THERAPIE IN LEEUWARDEN


Je leert weer ruimte te maken voor jouw partner.
Versterk jouw communicatieve vaardigheden op je werk,
en leer om te gaan met jouw sociale angsten.

Relatietherapie in Leeuwarden 

 

Ben je op zoek naar relatietherapie in Leeuwarden? Lees dan verder en ontdek wat Janneke Orth van Bureau Werkelijk voor je kan betekenen. Relaties spelen een belangrijke rol bij het ervaren van gelukkig zijn. Het geeft je voldoening om gewaardeerd te worden en ook om deze waardering weer aan de ander te geven. Maar soms gaat dat niet vanzelf en ervaar je een bepaalde pijn als het gaat om relaties met andere mensen.  

 

Relatieproblemen met je partner  

Soms kan het vertrouwen tijdens een relatie verdwenen zijn en plaats hebben gemaakt voor negatieve gevoelens en onbegrip. Ervaar je een gevoel van boosheid, teleurstelling of afhankelijkheid? Dan kan een partnergesprek ervoor zorgen dat het vertrouwen weer wordt hersteld en dat je opnieuw kunt leren hechten aan elkaar. Tijdens de gesprekken worden oude patronen ontrafeld, waardoor er weer ruimte is voor begrip en intimiteit.  

 

Relatieproblemen met anderen 

Een relatieprobleem kan heel breed worden geïnterpreteerd. Denk hierbij aan de relatie met je partner, maar ook met je familie, vrienden of collega’s. In het geval van persoonlijke of werkgerelateerde conflicten kun je zowel individueel en samen terecht. De focus ligt op het ontrafelen van de oorzaak van een probleem. Hierbij leggen we de accenten op luisteren, vragen stellen en communicatieve vaardigheden.   

 

Sociale angst 

Maak je voor je gevoel moeilijk contact met mensen of ben je bang voor negatieve kritiek van anderen? Sociale angst kan heel stressvol zijn. Je voelt je bij voorbaat minderwaardig en je durft niet voor jezelf op te komen. Je vermijdt sociale gelegenheden en trekt je het liefste terug. Herken je dit? Dan is een individueel traject geschikt voor jou. Tijdens de sessies leer je je sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en zelfwaardering te herstellen. Je leert je gevoelens te bewaken en je krijgt weer grip op belemmerende patronen.   

 

Afspraak maken?   

Als het gaat om relatieproblemen of sociale angst; je kunt bij Janneke Orth terecht voor relatietherapie. Op basis van haar jarenlange ervaring en deskundigheid helpt ze jou verder om weer in harmonie met je partner, familie of vrienden te leven. Gun jezelf deze belangrijk stap naar verandering en maak vandaag nog een afspraak!  

Loopbaancoaching in Friesland

Heb je het gevoel dat jouw talenten niet volledig tot zijn recht komen in je huidige baan? Krijg je steeds kritiek in plaats van waardering? Staat je angst in de weg om zakelijke beslissingen te nemen?

Kortom: heb je genoeg van de negatieve spiraal? Woon je in één van de noordelijke provincies en zoek je loopbaancoaching in Friesland? Dan is loopbaancoaching bij Bureau Werkelijk iets voor jou.

Krijg weer grip op je loopbaan en laat het plezier en de balans tussen je leven en je werk weer opbloeien.


Wat is loopbaancoaching?

Iedereen heeft een eigen verhaal. Ook jij hebt je eigen emoties, drijfveren en talenten. Tijdens loopbaancoaching leggen we de focus op het ontwikkelen van jouw levensloop. Hierdoor krijg je een diepgaand inzicht in je karaktereigenschappen, talenten, waarden en drijfveren. Je leert jezelf hierdoor heel goed kennen. Met deze zelfkennis leer je hoe je bewust je energie kunt verdelen en de juiste keuzes kunt maken voor de toekomst.


Deze resultaten kun je verwachten

Je krijgt meer inzicht in je loopbaankeuze, waardoor je beter tot je recht komt. Je leert hoe je je weerstand kunt ombuigen naar durven doen. Je kunt je energiebalans beheersen en de juiste keuzes maken in je (zakelijke)leven. In het laatste gedeelte van loopbaancoaching gaan we in op de strategie en een plan van aanpak om weer grip te krijgen op je loopbaan en je balans tussen werk en privé.


Wie is Bureau Werkelijk?

Mijn naam is Janneke Orth en ik ben psychosociaal hulpverlener met jarenlange ervaring op het gebied van psychosociale hulp en loopbaancoaching. Je kunt bij mij terecht voor diverse hulpvragen op het gebied van leven, werk en relaties. De focus van ieder traject ligt op jouw talenten en het doorontwikkelen hiervan. Een heldere communicatie, een vertrouwde sfeer en privacy zijn belangrijke kenmerken van mijn praktijk. Bureau Werkelijk is de naam van mijn praktijk die zich aan de Zuidergrachtswal in Leeuwarden bevindt.


Maak een afspraak voor loopbaancoaching in Friesland

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van loopbaancoaching? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. 

TRAININGEN, LEZING OF LES


Bureau Werkelijk geeft trainingen, cursussen en lezingen voor groepen. Op locatie of bij Bureau Werkelijk zelf.

Informeer naar de mogelijkheden.


Thema's:
• Persoonlijke Effectiviteit
• Werken met je Ik-grens  
• Verandermanagement in organisaties
• en onderwerpen in overleg

Hier kun je je aanmelden of meer informatie vragen. Je mag ook bellen met 06 380 20 801
of mailen naar info@bureauwerkelijk.nl. Hoe dan ook, ik reageer zo snel mogelijk.
Mogelijk is er een wachtlijst van twee tot vier weken tussen je aanmelding en het eerste oriënterend gesprek.